Látnivalók

Mihez kezdjek magammal, ha Padáron járok?
Ha inkább bekuckóznál, akkor lehetőséged van használni a wellness-fészket, amelyben egy 4 fős infraszauna és egy 2 személyes hidromasszázs-kád áll rendelkezésedre.
Elvonulhatsz az olvasósarokba is, ahol különböző témájú, izgalmas könyveket találsz, melyek biztosan kikapcsolják az elméd. Ha inkább társaságra vágysz, akkor vedd elő valamelyik társasjátékot vagy kártyapaklit és szórakozzatok együtt!
Gasztrohősként pedig az udvaron található grillkocsi és bogrács segítségével kápráztathatod el barátaidat, családodat egy finom ebéddel vagy vacsorával.

Milyen kalandok várnak rám kerten kívül?
A környék felfedezése igazán jó kikapcsolódási lehetőség. Sétálj el a faluszéli tóhoz, mássz fel valamelyik dombra és csodáld meg a naplementét. Vagy barangolj az erdőben erdei állatok nyomai után kutatva, terméseket gyűjtve. Egy ilyen túra után jól fog esni a wellness-fészekben a feltöltődés.

Hosszabb kerékpáros vagy gyalogtúra érdekel? Szeretettel ajánlom a szomszéd falu, Bezeréd látnivalóit (kápolna, régi iskola), vagy a következő faluban, Gyűrűsön található lovardát.
Másik irányba indulva felfedezheted a Remetekert nevű zarándokhelyet az erdő mélyén.

Inkább kocsiba ülnék és kirándulnék. Merre menjek?
10 percen belül elérhető a zalacsányi horgásztó vagy a kehidakustányi termál gyógy- és élményfürdő. Misefán ellátogathatsz a kastélyhotelhez és a körbesétálhatod a bájos horgásztavat.
Utaznál még picit? 20 percen belül eljuthatsz a zalaköveskúti Terézanya kilátóhoz, meglátogathatod a Tarkarét Bivalytenyészetet, onnan már csak egy lépés a zalaszántói Béke Sztúpa.
Ha városi élményekre vágysz, akkor látogass el Hévízre, fedezd fel Keszthelyt és a Balatont vagy indulj el Zalaegerszeg irányába és vegyél részt egy időutazáson a Göcseji Skanzenben.

További tippeket és ötleteket a vendégházban kihelyezett prospektusokban találsz! Garantáltan élményekkel gazdagodva térsz haza!